вівторок, 3 липня 2018 р.

Книга 1. Розділ 3.

Коли ви вже трошки попрацювали, тепер можете пожалітися. Важко на початку, багато нової інформації, незручне робоче місце, графік роботи, шеф дивний і весь час змінює свою думку? Вітаю в реальному світі. Ніхто не казав, що буде легко. Звичайно, якщо вас не занесло в дві крайності - держслужбу, де ніхто не уявляє за що їм платять, і ІТ, де людям приділяють основну увагу (і бюджет).
Ви завжди можете піти. Проте подумайте про майбутнє, коли ви знайшли роботу мрії і відправляєте резюме, в якому з десяток робіт тривалістю по два-три тижні. Ви б захотіли брати такого працівника на роботу?
То ж тримайтеся. Познайомитесь особисто з усіма людьми, які можуть мати відношення до теперішньої роботи і попросіть поділитись всім, що вважатимуть за необхідне. Працюйте більше по часу, ніж домовились. Візьміть трохи більше обов'язків, як обіцяли. І ще окремо вчіться самі.
Це ви робите не для когось, а для себе. Тримайте перед собою більшу ціль, якої варто досягти. Можна і від зворотного: працюйте, щоб не було так, як вам не хотілося чи бачили, як в інших буває.
Прекрасно, якщо почнете з найпростішої вакансії і будете рухатись вгору. Розуміння як працює кожен механізм бізнесу допомагає в подальшому керуванні і розвитку.
Природньо, коли з часом вам запропонують керівну посаду. Спеціалістів зі сторони завжди важко знайти і вони не знають специфіки роботи. Тому у власника бізнесу завжди буде вибір між людьми з інших галузей чи конкурентів і кращих з власного персоналу. Станьте саме таким. 

Немає коментарів:

Дописати коментар